CELINA ELIASSON

DETREGNARUTE

Har egentligen absolut inget viktigt eller roligt att skriva om för tillfället. Kände bara att jag var tvungen att göra ett inlägg för att inte bloggen ska dö ut helt och hållet medans jag lallar på med att sitta på arslet och göra ingenting på min fritid!

I helgen har jag dock gjort något jag inte gjort på väldigt länge. Igår var vi på bröllop då min kusin gifte sig, och dom var så himla fina! Blev nästan lite tåris. Och idag har jag hållt i en bebis! Däremot en väldigt stor sådan för sin ålder. En riktigt knubbig, skrattglad och helt bedårande liten pojke vid namn Oliver! (Ingen mindre än Daniels brorson). Var riktigt trevligt att få träffa Tim igen efter då lång tid och få träffa Anna för första gången. Vi blev där i flera timmar tillochmed. Svårt att lämna ett fint sällskap för fort. Så där har vi iaf bestämt att vi ska skärpa oss och hitta tillbaka till familjelivet och börja ses regelbundet!

Utöver det så har jag njutit av att ha haft en helt ledig helg för första gången på väldigt länge! Och mitt humör just nu består av att vara trött, kramsugen och med en bråkig mage så är jag dessutom lite hungrig.

Det var allt från mig för denna gång!
Hej så länge.