CELINA ELIASSON

MYCKET HAR HÄNT

Under veckan som varit har det hunnit hända en del. För sju dagar sedan blev jag en kvinna på 23år. 23, då är man vuxen på riktigt. Man kan inte längre komma undan med att man är ungdom på bussen, eller betala lite mindre i inträde på badhuset. Nä, nu är man officiellt en kvinna i sina bästa dagar!

Har inhandlat grymt mycket nya kläder och skor och lite inredning och väskor och sånt där. Som jag tänkt lägga upp osv men livet kom i mellan. (Kanske en vacker dag).

Utöver att jag gått och bli äldre så har jag även fått skriva kontrakt på Dea Axelssons ett år framåt! Det här är första gången i mitt liv som jag har haft tryggheten att veta att jag har jobb mer än några månader i taget. Utöver att jag får en tjänst på Dea så får jag även fortsätta vara extra anställd på Accent!

Känns ganska bra just nu måste jag säga. Även om denna måndag är min enda lediga dag denna vecka, (som ganska många veckor sett ut just nu) så har jag spenderat den med att städa och tvätta och diska. Längtar så himla mycket till nästa lägenhet - diskmaskin❤️

Vi har det ganska bra, vi två💕