CELINA ELIASSON

DEN SMYGER SIG PÅ

När man är inne på sin 8de jobbdag och inväntar sin 9de. Det är kväll och jag ska lägga mig för att sova. Den här kvällen har jag däremot varit duktig och tagit bort sminket innan jag lagt mig ist för att tvätta bort resterna när jag vaknat igen.

Jag måste få säga att jag är riktigt glad över att jag har två jobb. Jag är glad att jag har orken, viljan och att jag har möjlighet att ha det. Hade det varit jag för några år sedan så hade läget inte kunnat se ut såhär. För jag hade inte klarat av det varken psykiskt eller fysiskt. För då var jag fast i en liten bubbla och trodde att jag var ungefär storleken av en myra. Som min omgivning fick mig att känna sig som.

Jag får mer energi av att jobba och jag får energi av att flera vill ha mig på sitt jobb. Är så otroligt taggad inför sensommaren och hösten nu. För mina jobbdagar kommer inte att ta slut! Efter allt gorm och ångest efter ett år på KICKS och sen känna sig som en strandad säl utan hopp på att någonsin kunna komma ner till vattnet igen. Så känns det helt fantastiskt att vara där jag är just nu.

Jag är så himla glad, och jag är så glad att jag skriva det och verkligen mena det till 100%. Jag har en man i mitt liv som tror på mig utöver alla mina gränser, som stöttar mig och får mig att känna mig som bäst i världen. Jag har två jobb som jag älskar. Jag har världens mest underbar familj (inklusive svärmor). Och jag kan för första gången i mitt liv säga att jag älskar migsjälv. För mig och mina intressen, hur jag ser ut och vad jag tycker om. För det är den jag är. ❤️